Groepen

Camping Californië

Op een heerlijke en rustige plek,temidden van een natuurrijk decor en vlakbij de Maas,in het hartje van N-Limburg,dichtbij Grubbenvorst,ligt een geriefelijk vrijetijdspark met een gastvrije traditie. Hier kunt u echt nog urenlang wandelen en fietsen (Camping ligt tussen knooppunt 80-76) door een zeer afwisselend landschap van akkers,vennetjes en bossen. Een geliefde plek voor iedereen die met volle teugen wil genieten van het Bourgondische leven,dat het Limburgse land nog volop te bieden heeft. → Meer informatie

Veldhutten

 

Vanaf 2008 is het ook mogelijk om met een groep van 14 personen te verblijven in zogenaamde veldhutten. Dit is een unieke ervaring om te overnachten en is als of je midden in de bossen verblijft. De accommodatie bestaat uit een chalet waar men gezamenlijk kan eten en verblijven in een hutachtige sfeer. In de chalet zijn de sanitaire voorzieningen te vinden en kunnen al 4 personen slapen. De andere personen verblijven in 5 aparte hutten rondom de chalet. In iedere hut vind men een zithoekje, toilet en natuurlijk bedden. Deze hutten ademen een sfeer van kamperen in de bossen. U kunt in deze accommodatie verblijven op basis van zelfverzorging. Huisdieren zijn niet toegelaten.

Voor meer info zie www.groepen.nl onder huiscode: GRB-755

                                      

Woonkamer Keuken (Klik voor een grote weergave) Veldhut Living (Klik voor een grote weergave) Veldhut (Klik voor een grote weergave) Veldhut (Klik voor een grote weergave) Sanitair Veldhutten (Klik voor een grote weergave) Veldhutten (Klik voor een grote weergave) Veldhutten (Klik voor een grote weergave) Direct online reserveren!
Homepage Camping Californië:
077 366 2049