Groepen

Camping Californië

Op een heerlijke en rustige plek,temidden van een natuurrijk decor en vlakbij de Maas,in het hartje van N-Limburg,dichtbij Grubbenvorst,ligt een geriefelijk vrijetijdspark met een gastvrije traditie. Hier kunt u echt nog urenlang wandelen en fietsen (Camping ligt tussen knooppunt 80-76) door een zeer afwisselend landschap van akkers,vennetjes en bossen. Een geliefde plek voor iedereen die met volle teugen wil genieten van het Bourgondische leven,dat het Limburgse land nog volop te bieden heeft. → Meer informatie

Groepsaccommodatie

Het gebouw waar de groepsaccommodatie in is gemaakt heeft altijd dienst gedaan als koeienstal. Na het beëindigen van de melkveetak op het bedrijf is begonnen met het verbouwen van de oude stal naar groepsaccommodatie.       

De accommodatie is geschikt voor 24 personen. In de groepsaccommodatie treft u een huiskamer met tv, open keuken en eetgedeelte. Op de begane grond bevinden zich 6 x 2-persoons slaapkamers en een sanitaire unit op alle kamers. Op de 1e verdieping bevinden zich ook 6 maal 2 pers. slaapkamers met ook hier op iedere kamer een sanitair gedeelte. Voor beddengoed hoeft u niet te zorgen. De bedden zijn al opgemaakt voor uw aankomst. Voor kleine kinderen is er kindermeubilair aanwezig maar dient gereserveerd te worden deze staan niet standaard in de locatie. Bij de groepsaccommodatie heeft u de beschikking over een terras.

U kunt in de groepsaccommodatie verblijven op basis van zelfverzorging. Een groot pluspunt aan deze accommodatie is, dat u veel privacy geniet! Huisdieren zijn niet toegelaten.

Voor meer info en boekingen zie www.groepen.nl huiscode: GRB-384

Keuken/Living (Klik voor een grote weergave) Keuken/Living (Klik voor een grote weergave) Keuken/Living (Klik voor een grote weergave) Keuken/Living (Klik voor een grote weergave) Keuken/Living (Klik voor een grote weergave) Slaapkamer (Klik voor een grote weergave) Slaapkamer (Klik voor een grote weergave) Kamer en Keuken (Klik voor een grote weergave) Slaapkamer (Klik voor een grote weergave) Slaapkamer (Klik voor een grote weergave) Slaapkamer (Klik voor een grote weergave) Slaapkamer (Klik voor een grote weergave) Slaapkamer (Klik voor een grote weergave) Slaapkamer (Klik voor een grote weergave) Woonkamer (Klik voor een grote weergave) Woonkamer (Klik voor een grote weergave) Woonkamer (Klik voor een grote weergave) Woonkamer (Klik voor een grote weergave) Slaapkamer (Klik voor een grote weergave) Gropesaccommodatie (Klik voor een grote weergave) Direct online reserveren!
Homepage Camping Californië:
077 366 2049