Groepen

Camping Californië

Op een heerlijke en rustige plek,temidden van een natuurrijk decor en vlakbij de Maas,in het hartje van N-Limburg,dichtbij Grubbenvorst,ligt een geriefelijk vrijetijdspark met een gastvrije traditie. Hier kunt u echt nog urenlang wandelen en fietsen (Camping ligt tussen knooppunt 80-76) door een zeer afwisselend landschap van akkers,vennetjes en bossen. Een geliefde plek voor iedereen die met volle teugen wil genieten van het Bourgondische leven,dat het Limburgse land nog volop te bieden heeft. → Meer informatie

Bungalow

De vakantie bungalow is in het verleden gebouwd als 2e bedrijfswoning en is sinds enkele jaren in gebruik als vakantie woning. De bungalow is geschikt voor 12 personen. In de bungalow treft u een huiskamer aan met een zithoek en tv, aparte keuken en eet gedeelte. Op de begane grond bevinden zich 3 x 2-persoons slaapkamers met enkele bedden en een sanitaire unit (douche en toilet). Op de 1e verdieping bevinden zich 3 x 2-persoons slaapkamers met enkele bedden. Hier bevindt zich een 2e douche en toilet. Voor beddengoed hoeft u niet te zorgen. De kamers zijn al opgemaakt voor uw aankomst. Voor kleine kinderen is er kindermeubilair aanwezig deze zijn op bestelling te verkrijgen en staan niet standaard in de accommodatie. Bij de vakantiewoning heeft u de beschikking over een terras en er zijn speelvoorzieningen op de camping, welke is gelegen op hetzelfde terrein. U kunt in de bungalow verblijven op basis van zelfverzorging. Een groot pluspunt aan deze vakantiewoning, dat u veel privacy geniet! Huisdieren zijn niet toegelaten.  

Voor meer info zie www.groepen.nl onder huiscode: GRB-681 

Bungalow (Klik voor een grote weergave) Bungalow (Klik voor een grote weergave) Bungalow (Klik voor een grote weergave) Bungalow (Klik voor een grote weergave) Bungalow (Klik voor een grote weergave) Bungalow (Klik voor een grote weergave) Bungalow (Klik voor een grote weergave) Bungalow boven (Klik voor een grote weergave) Bungalow boven (Klik voor een grote weergave) Bungalow Boven (Klik voor een grote weergave) Woonkamer (Klik voor een grote weergave) Keuken (Klik voor een grote weergave) keuken (Klik voor een grote weergave) Keuken (Klik voor een grote weergave) Direct online reserveren!
Homepage Camping Californië:
077 366 2049